Längre fram.

För ett ögonblick hamnade jag utanför de sommarvägar som jag helst väljer att gå på. Men som min gamla farmor brukade säga: ”det blir bättre sen – längre fram”. Och visst är det så. Det ”finns ett hem nånstans, längre fram skall vi finna. Det som vi kanske gömt och många andra glömt. Det man låtit försvinna – längre fram”, som Lalla Hansson skriver i en gammal sång från 1970-talet.

Det handlar om död och sorg, lediga dagar, kärlek och om själva livet. Det som ”vi vanliga människor” upplever varje dag.

Mycket personliga kåserier i dagboksform. Jag förlorade min far, gick igenom en skilsmässa och sedan dog mina barns far. Vi stod med en gård i full produktion. Kent kom in i vårt liv och allting blev bättre sen – längre fram.

Min arbetskamrat på Gotlands Tidningar, Eva Bofride, har skrivit på baksidan av boken:

”Kanske var det rätt tid i livet för mig att läsa Yvonnes böcker. Kanske var det dags att jag påmindes om att hålla sinnet öppet för det oväntade. Något som Yvonne Winarve fattat för länge sen.”


Tryckt hos Godrings Tryckeri AB, Visby 2004
Layout: Dage Ericsson
Omslagsfoto: Bengt Zettergren
Inb. 119 sidor
Pris: 150:- inkl. porto

Köp två böcker, "Platsen i min socken" eller "Längre fram", så får du "Från torgdag till torgdag" gratis. Köper du fler än en bok får du 20 % rabatt. Alla priser är inkl. porto.
Beställ via mail.
Återförsäljare kontakta oss.

 

Tillbaka till boksidan.