Foto: Tommy Söderlund                         


 

  
Olsvenne i Näs.

Unna dig en semester i lugn och ro på gården.

Huset är gammalt, 120 år, slitet och i behov av renovering. Men köket, badrum och sovrum är renoverat och modernt. Där finns all utrustning som ni behöver till cirka 8 personer. Och där finns gott om plats!

Nedre våningen består av kök, vardagsrum och stor sal.

På övre våningen finns två sovrum och en hall där man kan ha minst en bädd. Även i vardagsrummet kan man möblera med sovplatser om man till exempel är två familjer som vill dela.

Olsvenne ligger ute på själva Näsudden. Där finns gott om vindkraftverk men man störs inte av dem vid gården som ligger inbäddad i grönska. Gården ligger in i Fideviken och själva vindkraftsparken ligger på västra kusten, alltså på andra sidan.

Stor trädgård, barnvänligt och några hundra meter ner till stranden som dock inte är någon badstrand.

Salen

Vardagsrummet
 


Vi har en liten stenbod som ni också får tillgång till. Den ligger vid strandskvalpet och är mysig att sitta i, tända brasan och njuta av kvällen, stranden och sommaren.


 


Hyra: 4.000 kronor per vecka under högsäsong, från midsommar till mitten av augusti. Halva priset under annan tid på året.

Ring eller maila till oss och boka in din semester.


Vi driver jordbruk på gården med 40 kor som går med sina kalvar på strandbete hela sommaren. Ladugården är alltså tom hela sommaren och ni får vara där helt ensamma. Kent jobbar med höskörden viss tid av sommaren och vi har tillsyn på djuren varje dag.

Kalvarna föds på våren och skickas till vidareuppfödning på hösten. Vi driver så kallat ekologiskt lantbruk som innebär att vi inte använder några konstigheter i form av konstgödsel eller ogräsbesprutning.


Foto: Tommy Söderlund                                   

Välkommen till Olsvenne!